Готвим Кауза: Кулинарен спектакъл
Ресторант 𝐏𝐄𝐓𝐑𝐔’𝐒, бул. Св Наум 48
Програма кулинарен спектакъл
Амюз Буш
Черен хляб с квас, мармалад от печени чушки, веяна поребрица и сушено биволско сирене
Първо действие първа сцена
Аериран крокмач с Raf домат, печени чушки, бонбон от спанак със зряло овче сирене, пушена иберийска
сланина, орехова бисквита и пикантен билков зехтин
Първо действие втора сцена
Птичи бульон с горски гъби с хрупкав омлет и патешки езичета
Антракт
Сорбе от малина
Второ действие – основна сцена
Вариация от Фазан в две стъпки с мус от тиква, картофи Fondant,
дивечово Жу с трюфел, гъби Еноки и прах от малини
Антракт
Сферифицирана равиола с изненада
Трето дейстие – предесерт
Кремю от шам фъстък, обвит в шоколад с ганаш Монте,
с мадагаскарска ванилия и шоколадов монограм
Антракт
Смяна на декорите
Последно действие – Сетивна импресия
Шоколадова сфера с комбинация от приказни съставки, френски макарон, малиново кремю, шоколадов сос
Карамелия и плодов гел от маракуя и малин
*Спазването на часа е от изключително значение за правилното изпълнение на събитието.
Цена на спектакъла: 159 лв.