Petru's

Музикална зала

Музикалната зала представлява идеалната среда за гости, които търсят комбинация от уют и изискан дизайн. Пространството излъчва топлина и приглушеност, пресъздавайки комфорта на  домашната обстановка.

Използването на меки пастелни тонове в съчетание с бежово усилва нежната и спокойна атмосфера. Дървените акценти в тъмни тонове допълват общия стил, придавайки на музикалната зала уникален и елегантен вид. Дизайнът включва естествени материали, които допринасят за приятната органичност на пространството.

Мебелите са подбрани с изключително внимание към детайла, предоставяйки не само удобство, но и стил. Използваният текстил е подбран така, че да подчертае уюта и да създаде усещане за домашен комфорт.

Музикалната зала е перфектното място за наслаждаване на вкусни ястия в приятна обстановка, където уютът на собствения ви дом е пресъздаден чрез стил, топлина и внимание към детайла.

Залата разполага с 90 места. Подходяща както за кежуъл посещение, така и за организиране на големи мероприятия. Може да организирате всяко Ваше събитие, което да бъде отделено от всички останали гости.