Petru's

Шоу кукинг зала

Тази зала на Petru’s е мястото, където се сливат съвременният и индустриалният стил, създавайки пространство, което вдъхновява и впечатлява.

Стените са облечени в тухли, металните пана и врати придават автентичност на индустриалния дизайн. Висящи над 130 ретро крушки създават прекрасна топла атмосфера. Играта от сини и жълти пастелни цветове на столовете добавят уют в модернизма. Меките сини тонове подчертават съвременната елегантност, докато жълтите акценти добавят доза топлина и свежест.

Мебелите са изработени от смели, иновативни материали, които допринасят за оригиналността на залата. Масите и столовете са разположени така, че да създават приятна атмосфера за общуване, като в същото време задържат модерен и стилен характер.

Голяма витрина, зад която се е сгушила нашата пекарна, в която правим вкусния квасен хляб на Petru’s, ретро кантарите и всички кулинарни книги ви подчертават вкусно изживяване. Малки медни тенджери, черпаци, бурканчета с подправки ви дават онова, което ние искаме да създадем в Petru’s, а именно Comfort Food.

Залата разполага със 70 места, като е подходяща както за ежедневни посещения, така и за организирани мероприятия. Вашият празник или корпоративно събитие ще бъде запомнящо се в Petru’s.