Petru's

VIP зала

ВИП залата на ресторанта предоставя на нашите специални гости една стилна и изключителна атмосфера, оцветена в нюанси от жълто и зелено. Почувствайте се обгърнати от уют и разкош, докато се наслаждавате на атмосферата, преливаща в живописна картина.

Златните нотки се превръщат в искрящи акценти, които допълват интериора, привличайки вниманието към една новаторска област, където се преплитат уютът и стилът. Под приглушена светлина, завесите падат тежко, създавайки усещане за интимност и изисканост. Вътрешната тема на Английски кабинет се разгръща с абстрактни форми и изчистени линии, които придават модерен и свеж вид. Символичните 14 стола около голямата маса създават усещане за обединение и значимост в пространството, където енергията на жълтото се преплита с модерното зелено. Жълтото и зеленото се сливат в хармонията на богатството от цветове в природата, предизвиквайки чувство за свежест и живот. Централният акцент е фокусиран върху голямата маса, заобиколена от 14 стола, като символ на събиране и общност.

Влезте в Аристократичния модернизъм и се насладете на вкуса на изисканост и природа в уникално и неописуемо гастрономическо пътешествие.
Може да запазите ВИП залата за вашето събитие, частна или бизнес среща. Разполага с голям 65” телевизор и собствено озвучаване. Подходяща е и за корпоративни събития.